Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα I.T.F. Ανδρών Γυναικών 2014

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου (Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014) επέλεξε η Αθλητική Ομοσπονδία TAE-KWON-DO Ελλάδος για την διεξαγωγή του ετήσιου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών. Οι αγώνες φέτος θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλοχωρίου λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη σε έναν γνώριμο για τους περισσότερους χώρο.

Σύμφωνα και με το επίσημο πρόγραμμα του πρωταθλήματος η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο στις 8:30 π.μ. με την διεξαγωγή όλων των αγωνισμάτων στην ηλικιακή κατηγορία των ανδρών (TUL, μάχη, ειδικές τεχνικές και Τεστ Δύναμης) αφήνοντας τα αγωνίσματα των γυναικών να κλέψουν τις εντυπώσεις την επόμενη μέρα, Κυριακή, όταν και θα λήξει το πρωτάθλημα. Όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι διαγωνιζόμενοι αθλητές/τριες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο επερχόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Ωστόσο η συγκεκριμένη πανευρωπαϊκή διοργάνωση αναμένεται να έχει ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον εξαιτίας της συμμετοχής σε αυτό πολλών «δυνατών» εθνικών ομάδων. Το γεγονός αυτό και μόνο αποτελεί ισχυρό δέλεαρ για κάθε Έλληνα αθλητή/τρια του TAEKWON-DO ITF να δηλώσει συμμετοχή στο παρών πανελλήνιο πρωτάθλημα (έως την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 15:00 μ.μ. στα γραφεία της Α.Ο.Τ.Ε.) και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ίσως μια πανευρωπαϊκή διάκριση.

Σημειωτέων η Α.Ο.Τ.Ε. μέσω της επίσημης προκήρυξης των αγώνων εφιστά την προσοχή όλων των παραγόντων του πρωταθλήματος (σωματείων, προπονητών, αθλητών και διαιτητών) αναφορικά με τις νομικές τους υποχρεώσεις (κωδικό αναγνώρισης σωματείου κ.α.), τα ζητήματα που αφορούν την συμμετοχή των αθλητών (έγκυρη και έγκαιρη θεώρηση αθλητικών δελτίων από τους αρμόδιους φορείς, αναγνώριση διακρίσεων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ημερομηνίες και ώρες ζύγισης, κλήρωση κ.α.) καθώς και ζητήματα διαιτησίας (νέοι κανονισμοί, έξοδα μεταφοράς διαιτητών κ.α.) ούτως ώστε να μην υπάρξει κανένα κώλυμα πριν και μετά την διεξαγωγή των αγώνων.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες καταγράφονται με λεπτομέρεια μέσα στη δημοσιευμένη από την Α.Ο.Τ.Ε. προκήρυξη αγώνων, την οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr