Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών-Εφήβων/ Νεανίδων 2015

Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F. Ανδρών/Γυναικών – Εφήβων/Νεανίδων, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, 27 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου 2015.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου της ΧΑΝΘ, «Μίμης Τσικίνας», το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στους αθλητές την Παρασκευή 27/2/2015 και ώρα 14:00μμ για την διεξαγωγή του αγωνίσματος των TUL σε όλες της κατηγορίες. Ακολούθως το Σάββατο 28/2 από της 09:30π.μ. και έπειτα θα διεξαχθούν όλα τα αγωνίσματα των Εφήβων/Νεανίδων (μάχη και ειδικές τεχνικές) ενώ την Κυριακή 1/3 των Ανδρών/Γυναικών (Μάχη, Ειδικές Τεχνικές και Τεστ Δύναμης).

Όλα τα σωματεία οφείλουν να αποστείλουν στην ΑΟΤΕ τις δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών τους μέχρι και την Πέμπτη 19/2/2015 στις 15:00μ.μ. ούτος ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία της κλήρωσης. Η τελευταία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25/2/2015 και ώρα 12:00μ.μ. στα γραφεία της ΑΟΤΕ (κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη) και τα αποτελέσματά αυτής θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες Ανδρών-Γυναικών έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που είναι κάτοχοι βαθμού από 4 CUP έως και 4 DAN, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους έως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και δεν έχουν συμπληρώσει το 40ο έτος έως τις 7 Απριλίου 2015. Αντίστοιχα δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των Εφήβων/Νεανίδων έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που είναι κάτοχοι βαθμού από 4 CUP έως και 3 DAN, έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους έως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος έως τις 7 Απριλίου 2015. Ακολούθως η διαδικασία της ζύγισης όπως είθισται θα διεξάγεται καθ’ όλη την διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου τις πρωινές ώρες και πριν την έναρξη των αγώνων. Ακόμη οι αθλητές/τριες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση σε κάθε κατηγορία και σε κάθε αγώνισμα θα αποτελέσουν τα μέλη της φετινής Εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α/Γ,Ε/Ν στην πόλη Andria της Ιταλίας, 27 Απριλίου με 3 Μαΐου 2015.

Τέλος η Α.Ο.Τ.Ε. μέσω της προκήρυξης αγώνων εφιστά την προσοχή όλων των παραγόντων (σωματείων, προπονητών και αθλητών) αναφορικά με

  • τις νομικές τους υποχρεώσεις (κωδικό αναγνώρισης σωματείου κ.α.),
  • τα ζητήματα που αφορούν την συμμετοχή των αθλητών (έγκυρη και έγκαιρη θεώρηση αθλητικών δελτίων από τους αρμόδιους φορείς, αναγνώριση διακρίσεων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κ.α..)
  • καθώς και ζητήματα διαιτησίας (νέοι κανονισμοί, έξοδα μεταφοράς διαιτητών κ.α.)

ούτως ώστε να μην υπάρξει κανένα κώλυμα πριν και μετά την διεξαγωγή των αγώνων. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες καταγράφονται λεπτομερώς στη προκήρυξη παρακάτω.

Προκήρυξη
Δήλωση συμμετοχής Ανδρών - Γυναικών
Δήλωση συμμετοχής Εφήβων - Νεανίδων

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr